26.08.2011

Uzun zamandır günlüğü ihmal etmişim nerdeyse ayı kapatmışız.. Bu arada neler oldu neler...
Minik prensesin alttan iki dişi tamamen çıktı, diğerleride kısa zaman sonra görünecek gibi sürekli kaşımaya başladı gene. Özellikle benim parmaklarımı ısırarak üst damaklarını kaşıyor. Saçları bayağı çoğaldı. Dil çalışmaları da son hızla devam ediyor, "ba-ba-ba" "da-da-da" de-de-de" sürekli tekrar ettiği hecelerdi bunlara," ece- ege" arası birşey ve "ada" eklendi. İsmini gayet iyi öğrendi ve seslenildiğinde dönüp bakıyor, ama bazen biraz ısrarcı olmak gerekiyor:) Sabah kahvaltısını severek yemeye başladı, yoğurda da alıştı. Ama öğlen menüsü başta çok güzel yediği halde 3-4 gündür yememekte ısracı. Bende ısrar etmemeye çalışıyorum, bakalım ne zaman rayına oturacak.

Kızımla ilk doğum günümü de kutladık, minik prensesim yemek boyunca bize eşlik etti sonra uyuya kaldı pasta çay faslında yine aramıza katıldı:) çok güzel bir gündü.
Bu arada Ada ve ben toparlanıp kıbrısa geldik, haftaya da Tolga geliyor onu görünce napacak şimdiden çok merak ediyorum. İlk defa ayrı kaldılar, acaba Ada bunun ne kadar farkında.!
Yolculuk ve kıbrıs detaylarını birdahaki sefere yazacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder