14.08.2011

Haftasonu güzel başlamıştı ama tatsız bitirdik. Ada yatmadan önce yerde babasıyla oynarken, daha doğrusu emekleme çalışırken yüzünü yere vurdu. Alt dişler dudağına batmış bayağı. Kanamadı ama şişti bebişimin dudağı. Buz koymaya çalıştım ama koydurmadı, soğuk damaklığı verdik huysuzluk yaptı onuda almadı. Yıkandı yattı bakalım sabaha geçecek mi.!!!
Yatakta hızlı hızlı emeklemeye çalışıyor ve düşüyor kalkıyor, e tabi bu çalışmanın aynısını yerde yapmaya kalkınca örtüler battaniyeler fayda etmiyor...Bize oda kadar yatak lazım.!
Sabah fenerbahçe parkında kahvaltı yaptık,, orayı çok seviyoruz, Ada temiz hava almış oluyor ve rahat uyuyor. bizde bir ağaç gölgesi bulup altında sandvichlerimizi yiyip çayımızı içiyoruz ve tabi hasret kaldığımız gazetelerimizi okuyoruz. Evde pek mümkün olmuyor artık, en azından benim için. Çünki biz kahvaltı yaparken Ada da mama iskemlesiyle bizimle birlikte oturuyor. Genelde o da kahvaltısını bizimle birlikte yapıyor.Tolga gazetesini okurken bende okursam çocuk napacak??? Bizde Adayla birlikte sohbet edip kahvaltımızı tamamlıyoruz, geçen gün çeyrek haşlanmış yumurta sarısı verdim yedi. Arada sade tuzsuz peynir de veriyorum onuda yiyor gayet güzel.süte batırılmış pideyi pek sevmedi ama...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder