8.08.2011

Ada kahvaltı menüsünü pek sevmedi gibi görünüyor. Formül süt ile hazırlanan kaşık mamasının içine biraz tuzu alınmış peynir - pekmez - tereyağ koyup karıştırıyoruz ve onu minik prensese yedirmeye çalışıyoruz. Dün iki kaşığı zor yedi, bugün biraz daha fazla, bakalım alışabilecekmi.!!! Yoğurt da ekşi geldi galiba, ilk yapışımda oldu gibi görünüyor ama biraz daha koyu olsa daha iyi olacak saki.
Dünden beri harbi emekliyor diyebiliriz:) ellerini dizlerini yavaş ve emin hareketlerle gayet güzel yapıyor. Hızlanması yakındır:))) Odadan çıktığım an yaygarayı basıyor ve ben ne tarafa gittiysem antenleri o tarafa çeviriyor, biraz hızlansa takibe başlayacak bebeğim.
Günler onun menülerini hazırlamak, oynamak, ev toplamak ve onu gezdirmekle geçiyor.Ve bu arada Ada yatana kadar hiç dur durak olmuyor, o uyuduğunda benim yapacak sürüyle işim oluyor, yattıktan sonrada yemek yap - ye- kaldır faslı ve biberonları yıka steril et ertesi güne hazırlıklar derken ayağımı uzatıp oturmam 22.00 geçiyor hergün. Sabahda 6 -6,30 da ayaktayız.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder