29.10.2012

22 aylık.!

Minik prensesim 22 aylık oldu.! Artık evde bir arkadaşım olduğunu hissetmeye başladım:) Bu aralar yine çok hızlı gelişim gösteriyor. Hergün yeni birşey öğrenip uyguluyor. Kelimeler çok arttı ama genel olarak konuşmuyor. Yeni kelimelerimiz; gitti - bitti - dikkat (tikkat) - zeytin - abov (çok komik.! eliylede ağzını kapatıyor:))
Genelde uyumlu, ama inatlaşmalar oluyor tabi. Yapmaması gereken şeyleri anlatıp düşünüp karar vermesi için biraz süre verince genelde ve sonunda isteneni yapıyor. 
Kitap, dergi bakmayı çok seviyor. Yeni tanıştığı boya kalemleriyle de arası çok iyi. Bu aralar hep onlarla vakit geçiriyor. Evin içinde her yere koşarak gidiyor:)) Parkta kaydırağı seviyor, salıncakla arası iyi değil çıkıp inmesi bir oluyor.
Ayakları 23 numara:))) Tam 15cm.
Et yemek konusunda çok bir gelişme kaydedemedik,ama pirzola en verimli yediği et. omlet - zeytin - peynir - kek- milföy hamurundan peynirli börek - makarna -pilav - ayran ve yoğurt - kırmızı kapya biber - salatalık en çok sevdiği şeyler. Genelde meyvalarla da arası iyi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder