8.04.2012

15 Aylık.!

15. ayı geride bıraktık.. Doğum gününden bu güne çok farklı, yürüyüşü , bakışları , anlayışı , tepkileri çok gelişti. Çok eğleniyor kıbrısda, hep bahçe hep gezmek sürekli ilgi...Bahçeden eve girsin istemiyor, ama bahçede kendi kendine yürümesi nerdeyse inkansız çünki çimlerin etrafında bordür taşı var ve benim minik prenses ayağını 3 parmak kaldırmakta henüz zorlanıyor. Tabii bir de önüne pek bakmadığını hesaba katarsak peşinde biri olmadan bırakamıyoruz. İki büklüm onun hızına erişmeye çalışmak çok yorucu ama bir yandan da onun her şeyi nasıl keşfettiğini seyretmek çok keyifli. O minik işaret parmağını gördüğü her deliğe sokmaya çalışıyor:)))
Ananesi kocaman bir leğen almış, koyduk masanınüzerine karpuz gibi yıkadık minik prensesi:))) Çok keyif aldı suları mutfağın heryanına sıçrattı, süngerle kendi kendini sabunlama merakı var bu aralar.. Uyku problemi olmadı bu sefer, kendi yatağında yattı, sabah 6,30-7 civarı uyandığında yanıma aldım. Aynı odada yattığımızda benimle yatmak isteyecek alışacak diye korkuyordum ama olmadı öyle birşey.
Bu hafta babamızda bize katıldı. Girneye gittik, şansımıza shopping fest varmış, çok kalabalıktı ama Ada çok keyif aldı. Bol bol yürüdü sokakalrda elinde balonuyla. İyice yaz tatili moduna girdik hep birlikte. Bir tek deniz-kumsal eksik...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder