9.01.2012

Yeni yıla doğum günü partimizle başlamayı beklerken, Ada hasta oldu. Bu ilk ciddi hastalığımız, yani şimdiye kadar antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımız ilk durum. Başta kuru bir öksürükle başladı, tabi Dr.umuza gittik hemen, bir hafta böyle geçmiştiki ertesi hafta bir de üstüne ateşi çıkmaya başladı. Tekrar gittik tabi hemen kan testi yapıldı, virüs kapmışız. Bizim için kötü olan bu ikinci virüs.! 3 gün ilaçlarla bile 40' ateşi vardı minik prensesin. Neyseki atlattık dünden beri keyfimiz yerinde. Doğum günü partimizi de hafta sonuna erteledik.
Bu arada Ada 1 yaşını doldurdu:)) 78cm ve 10,350gr. artık yemek için herşey serbest. Ama kaynamış suya ve tuz perhizine devam ediyoruz. Herşeyi kendi kendine yemek istiyor. Minik kaşık ve çatalıyla yemek yemesi çok şeker. Önlük ve yere yaydığım gazeteler benim işimi biraz olsun kolaylaştırıyor. Yürümek üzere, ortalarda adım atmaya başladı. İskemleleri ve annemin getirdiği tekerlekli ittirgeci kullanarak odanın için rahatlıkla dolaşıyor. Bir de kanepelere çıkmaya başladı. Tabi bu tehlikeli çünki yüksekte olduğunu düşeceğini pek algılamıyor şimdilik.

1 yorum:

  1. geçmiş olsun minik prenses .anne ve babanı korkuttun ,biz de ziyaretine gelemedik .artık büyüdün kendine dikkat et bizleri üzmesizleri çok seviyoruz,sevgiyle öpüyoruz

    YanıtlaSil