18.11.2011


Evvelki gün yine İkea daydık, tabi yine Ada için:) Bu sefer minik prensese yorgan ve nevresim takımı aldık. Birde sivri köşeler için aparatlar ve dolap kapaklarını açan afacanları korumak için kilit aldık.
Ada çok hareketlendi artık, hiç yerinde durmuyor. Oturmuş oyuncaklarıyla oynarken bile oturduğu yerde zıplıyor. Oyuncaklardan sıkıldığı an en büyük merakı pirizler, kablolar, salondaki büfenin kapakları (ve yavaş yavaş içine de ilgi duymaya başlıyor) ve dergilerin durduğu sehpa. Kendi dergilerimi kenara çekip ona da birkaç dergi ve kitap verdim, artık kendi dergileriyle oynuyor:))) Umarım bu kitap ve dergi merakı devam eder ve okumayı sever ileride...
Dün de sabah uykusundan sonra teyzeme gittik. Teyzemle çok iyi anlaşıyorlar, ve hatta teyzemle konuşuyor resmen. O ne derse tekrar etmeye çalışıyor, tekrar edemezse de kahkahayla gülüyor her yaptığı harekete:))) çok net şekilde "vay vay vay" diyor, ama sadece teyzeme, ben söyleyince bişeyler söylüyor ama net değil.
Dün gece hiç huzurlu uyumadı, çok mıkırdandı habire uykusu bölündü. Ateşi falan yok ama, ne derdi var bilemiyorum. Belki dişlerdendir, zaten ne zaman huysuzluk yapsa dişlerdendir deyip geçiyoruz bu ara:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder