8.06.2011

Minik prensesim artık 5 aylık ve emekleme çalışmalarına başladı bile:) resimde görüldüğü gibi başını yere yaslayıp poposunu kaldırabiliyor :-)P hatta azda olsa kendini öne doğru ittirebiliyor. Tabi bu işi ellerinin üzerinde yapması lazım ama kolları o kadar kuvvetlenmedi henüz bebeğimin.
Haftasonu Adapazarındaydık, ilk defa ev dışında bir yerde geceyi geçirdik. Ada hiç problem çıkarmadı, çok keyifliydi. Tolgayla bana da çok iyi geldi çok uzun zamandır şehir dışına çıkmamıştık. Şehirdışına çıkınca herşey geride kalıyor sanki, uzaklaşıyor başka bi dünyaya gidiyorum ..daha sık çıkmaklazım.!
Yengemler de çok sevindi bizi görünce, Ada Haticeyle çok iyi anlaştı. Bol bol sohbet ettik, kiraz erik topladık. Esas emek veren sebzeleri meyveleri yetiştirenlerin haklarının nasıl gasp edildiğini diğeryandan biz şehirdekilere nasıl kazık atıldığını bir kez daha görmüş olduk. İstanbulda 10-12 liraya satılan kirazları 3,5 liradan alıyorlar köylüden. Masrafı eden - çalışan - didinen köylü en az kazanıyor bu düzende ama kimsenin düzeni değiştirmeye niyeti yok....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder