20.12.2012

Bugün yılın ilk karı yağıyor, hava çok soğuk. Ev ısınmadı bir türlü. Akşam ne zaman kalksam Ada yorganın üzerinde yatıyor, ben de birkaç gecedir polar hırkasını ve çorap giydiriyorum kaloriferler sönerken. Doğduğu yıl ve geçen kış akşamları odasında fan çalıştırmıştık, ama bu yıl vaz geçtik artık. Fan hem odayı çok kurutuyor hem korkuyorum elektrik kaçağı falan olacak uyurken diye hemde elektrik faturasına bayağı bir katkısı oluyor.!
Yeni yıla yaklaşırken Esra ile düzenlediğimiz internet kampanyalarıyla bayağı bir uğraştık ama beklediğimiz sonuçları alamadık maalesef henüz. Hala minimoy.com ve butikbebe.com da satışdayız. Bu arada Hüma ve Ada sıksık görüşme fırsatı buldular. Çok iyi anlaşıyorlar, onları birlikte seyretmek çok keyifli.
Ada artık konuşmayı iyice söktü, herşeyi tekrar ediyor, kelimeleri yerinde kullanıyor. Sorulara dili döndüğünce cevap vermeye çalışıyor. Hatta cümle kurmaya çalışıyor. Ama cümleler genelde kelime kelime ve hepsi takısız:) Kitaplara dergilere çok meraklı bu aralar. Özellikle boyama kitaplarına...Geçengün eline almış boya kalemlerini duvarlar kapılar kendi mobilyaları tuval olmuş minik ressama :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder