24.08.2012




Bayramda İstanbuldaydık. İlk gün Gökhan abi ve Batuhanla Arıköyde, ikinci gün körfezdeydik. İki gün de çok yoruldu, üçüncü gün dinlenme günü oldu böylece. Bahçede dolaşmaya keşfetmeye doyamıyor, çok keyif alıyor. Kanının son damlasına kadar uyumuyor, yemek yemiyor, tabi uyku az karın aç olunca ekstra huysuzluk oluyor..:(
Bu aralar özgür willy modunda, herşeyi kendi yapmak istiyor. İstiyor ama becerileri henüz yeterli değil. Müdahaleye anında tepki veriyor, elimden geldiğince yönlendirmemeye, inatlaşmamaya çalışıyorum ama her zaman başarılı olamıyorum. Mesela dün akşam caddeye inelim istedim, zira hep evdeyiz.! Ama bizimki artık pusette de oturmak istemiyor, ama yolda da yürümüyor. Bütün mağazalara girsin çıksın onu bunu çekiştirsin ve merdivenlerinde bir aşağı bir yukarı yapmak istiyor. Tabi bu istekler öyle bir seferde de son bulmuyor. 
Anlayacağınız bu aralar bana hiç bir yerde rahat ve huzur yok.

Bugün Esra ile okula gittik, O Hümayı da almıştı yanına oradan eve geldik. Hüma büyümüş doğum gününden beri. Emekleme işini halletmiş. Birlikte çok güzel oyalandılar. Ada bir ara hüma odadan salona gidince galiba gitti zannetti, sonra onu salonda görünce şaşırdı ve gidip yanağından öptü. Çok şekerlerdi:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder