27.03.2012

Kıbrısa gelirken, pazar günü çalışmayı sindiremeyen yer görevlileri yüzünden, havaalanında biraz yorulup sıkıldık, hatta sinirlerimiz hopladı biraz. Ama pasaport kontrolden geçtikten sonra rahatladık. Uçağa biner binmez, daha kalkmadan uyudu minik prenses. İnişe yarım saat kala ön sıralardan bir bebek ağlamaya başlamasa uyanacağıda yoktu pek. Yinede hiç huysuzluk yapmadı, uçaktan inerken herkeze gülücükler dağıtıyordu.Keyifli rahat bir yolculuk geçirdik.
Bu sabah anneannesinin aldığı salıncağı taktık çardağa, zor bekledi ben takmaya çalışırken. Mutluluğu fotoğraflarda yüzünden okunuyor bebeğimin:))) Kurbağasınıda elinden bırakmıyor, kedileri kurbağa ile kovalıyor. Kedilere "pist" demeyi öğrendi bugün. Ayağını çok az kaldırarak yürüdüğü için sürekli yanında birinin yürüyüp Adaya destek olması gerekiyor. Bir de her bulduğu deliğe parmağını sokmaya çalışıyordu bugün:( neyseki etrafta çok fazla dikkat çeken şey var kandırmak kolay oluyor, şimdilik.
Hava çok güzel, heryer yemyeşil ve sarı hardal çiçeği - sarı papatya ve aralarda gelincikler. Bugünü evde bahçede geçirdik. Sessizlik, bahçe ve ilikleri ısıtan güneş çok iyi geldi bana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder